Tartalom:

 

Velence az álmok és a tenger városa. Frank (Johnny Depp) Amerikából érkezett olaszországi körútra, de nem érdeklik a látnivalók. Egy szerelmi csalódást szeretne kiheverni, és úgy látszik, ez sikerülni is fog neki: megismerkedik egy gyönyörű, különleges nővel Elise-vel (Angelina Jolie), akivel a véletlen szerencse hozza össze. A nő azonban nem az akinek mondja magát. A férfinak is megvannak a maga titkai. A páros egyik kalandból keveredik a másikba, és sosem biztosak benne, ki üldöz kit.

 

Angelina Jolie és Johnny Deep párosa eleve sikerre ítélte a filmet.Mindkettő színészt nagyra tartom és nem sokat árulok el vele ha a legjobbak közé sorolom.Maga a film  a megszokott minőséget tárja elénk amit a két színésztől megszokhattunk.Igaz fél úton járva sejtettem a film végét de ez nem akadályozott meg benne, hogy ugyan olyan izgalommal nézzem végig.Helyenként váratlan fordulatokkal tévesztik meg a nézőt ami nagyon jót tesz a filmnek.Mivel lázban tartja a nézőt a film elejétől a végéig.Szándékosan nem emelek ki momentumokat mivel mindenkinek ajánlom, hogy nézze meg ha szomjazik egy kis szórakozásra a családdal.Nekem nagyon bejött és remélem nektek is okoz pár kellemes percet.

 

Értékelésem: 10/8

Szerző: vitality  2011.01.30. 12:36 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekmaskepp.blog.hu/api/trackback/id/tr42625065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása