Tartalom:

 

John és Lara Brannen (Russell Crowe és Elizbeth Banks) boldog, átlagos kertvárosi életet élnek, van egy cuki kisfiuk, a mamának jól menő karrierje mellett jut ideje minden reggel egy családi fotóra és spontán szexre a parkolóban. Ám egy nap az idilli reggeli közben berobban a rendőrség és gyilkosság gyanújával letartóztatják Larat. Három évvel később a bíróság az utolsó fellebezést is elutasítja: minden bizonyíték Lara ellen vall, a gyilkosság napján veszekedett az áldozattal, a fegyver tele van az ujjlenyomataival, és szemtanúk látták elhajtani a helyszínről. Sem Lara, sem John nem tudja elfogadni a tényt, hogy a nőnek a következő húsz évet börtönben kell töltenie, és miután Lara öngyilkosságot kísérel meg, John elhatározza, hogyha törvényes úton nem megy, megszökteti a börtönből.

 

A film eleje eléggé érthetetlen.Az első 10 percben azt vesszük észre, hogy a nő már sitten is van.Igazábnól nem tudni miért.Egy jó fél óra kell mire vissza emlékezésekből megvan a film eleje.Amit kicsit hülyeségnek tartok mert így már sokan hihetik azt, hogy ez nem valami nagy film.Nekik megsúgom tévednek.Af ilm 2 óra hosszú.Az első fél órát leszámítva nagyon jó.Sőt a végén már izgultam is a család sikeréért.Volt benne pár hülyeség ami nem igazán életképes a valóságban de csöppet sem rombolta az illúzióm, hogy sikerülhet megcsinálni.Teszett, hogy a youtube-n keresett rá a zárfeltörésre és a kocsi lopásra, hogy megtanulja eme két nemes szakmát :D Mindenesetre példaértékű a kitartása a család összetartás mellett.Még ha ezért Ő maga is börtönbe vagy a túlvilágra juthat.A rendőrséget hülyére vette mivel ismeret a szokásaikat.Nem bánom, hogy ez jött a film tesztek sorában mert egy kellemes délelőtt ment el mikor néztem.Mindenkinek ajánlani tudom.

 

Értékelésem: 10/9

Szerző: vitality  2011.01.31. 08:40 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekmaskepp.blog.hu/api/trackback/id/tr892626944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ágika29 2011.01.31. 18:06:37

A következő három nap....

A film tényleg nagyon jó és ami példa értékű lehet és engem igazából ez gondolkodtatott el,a férj feltétel nélküli szeretete és bizalma a szeretett nő iránt...talán erre kellene mindenkinek oda figyelni, hogy ha valakit szeretünk, akkor álljunk ki mellette.A mai világban úgy gondolják sokkal egyszerűbb tovább állni,hogy mással biztos könnyebb...ahelyett hogy az összetartozás lenne a lényeg, a feltétel nélküli szeretet.
Problémák mindig vannak és lesznek és ha nem oldjuk meg az élet újra elénk dobja.
süti beállítások módosítása