Tartalom:

 

Amikor Babvárosban elszabadul a pokol, csak Gyilkos Bab, a híres bérgyilkos segíthet.
Babváros olyan hely mint a többi, azzal a különbséggel, hogy itt csak és kizárólag kávébabok élnek. Kávébabok a rendőrök és kávébabok a bűnözők is. Itt él Gyilkos Bab, a kegyelmet nem ismerő bérgyilkos, aki szakmájának legjobbja. Minden célpontjával végez, a zsaruk pedig állandóan bottal üthetik a nyomát. Legújabb megbizatása egy raktárépületbe vezet, mely telis-tele van bűnözőkkel. A maffiavezér, Capuccino megretten a támadástól, így elhatározza, hogy visszavág. Gyilkos Bab legnagyobb meglepetésére az ügynökség, akiknek dolgozik, ellene fordul, és egy másik bérgyilkost küldenek a nyakára. 

 

Végig néztem.Nem mondom, hogy könnyen ment.Ez egy baromság.Eleve ki az a marha akik babszemekkel csinál rajzfilmet.Ezeknek a feje olyan mint a segge csak szem van rajta.Főhősünk halhatatlan bab.Tökéletes harcművész, mesterlövész és minden amit egy babszem tudhat.Helyenként  a többi babnak jól odapörköl így belőlük lesz a kávé :D Ha a  babnak lenne vére akkor azt mondanám, hogy durva erőszakos rajzfilm.Mivel annyi bab jut a menyországba amennyiből egy kávézót is fent lehetne tartani.Én szeretem a rajz/animációs filmeket de ez a legrosszabbak közé tartozik.Néhány szóvicc ami talán értékelhető benne de semmi több.Túl agresszív, hogy gyerekeknek ajánlanám és túl bugyuta, hogy felnőttek nézzék.Nem tudom melyik korcsoportot vették célba vele.Gondolom baboknak készült vagy Babszem Jankónak :D

Értékelésem:10/2

Szerző: vitality  2011.01.30. 14:35 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekmaskepp.blog.hu/api/trackback/id/tr122625293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása