Tartalom:

 

Ez egy  posztapokaliptikus hangulatú alkotás. A főszereplők túlélők, akik egyes egyedül élnek egy olyan világban, ahol a növények, a dzsungel és az ősi mocsarak uralnak mindent. Új betegségekkel, mutáns vadállatokkal kell szembeszállniuk ahhoz, hogy megmentsék a földet.

 

Elsőként rákerestem a film előtt a posztapokaliptikus jelentésére, hogy be határoljam a filmet."poszt" jelentése után."apokalipszis" jelentése végítélet.Ebbe a kategóriába sorolható például a Majmok bolygója,Világok harca és az Én a legenda.Szóval most már tudjuk, hogy milyen stílusú filmet is várhatunk.A film eleje a szokásos módon kezdődik.Tehát az első 10 percben a szükséges egy halott megvan.Mutáns állat csak egy van.Méghozzá meglepő módon egy lajhár.Inkább az emberi mutánsok dominálnak a filmben akinek a harapása átváltoztatja a normális túlélőket.A film közepe slampos, unalamas.Igaz ezen szakaszban derül fény arra, hogy mi miért történik.Az emberi hatalom megszerzése  mindig is jelen van/volt az efajta filmekben.Most sem történik másképp.A gonosz uralni akarja a világot.A végén csak a halál jut neki.A történet egészében összetett.Értehtő.Ne várjunk hatalmas jeleneteket mert nincsenek.Összeségében egy közép kategóriájú filmet kapunk.Ami nem is rossz de túl jónak sem nevezhető.Egyszer nézhető kategóriába tartozik.

 

Értékelésem: 10/5

Szerző: vitality  2011.01.30. 12:23 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekmaskepp.blog.hu/api/trackback/id/tr812625041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása