Tartalom:

 

Malcolm Reynolds kapitány kétes üzleteket és gyanús fuvarokat bonyolít űrhajóján, a Serenityn. Egyik alkalommal két utast vesz a fedélzetre, az ifjú doktort, és annak labilis, telepatikus képességekkel megáldott húgát. Kiderül, veszélyes ügybe keveredett, a testvérpár ugyanis az univerzumot uraló hatalom elől menekül. A Serenity legénysége így hamarosan a Világszövetség hadereje és az űr peremén portyázó Fosztogatók kannibál hordái között találja magát. A két fenyegető ellenség közt lavírozva ráébrednek, hogy a legnagyobb veszély a Serenity fedélzetén les rájuk.

 

A film jó.2 óra szórakozást kapunk ha megnézzük.A történet az elejétől értehtő, jól követhető.Akcióban gazdag és látványos.A szereplők között találhatunk pár ismerős alakot.Jó vannak a filmben enyhe túlzások de egy sci-fi már csak ilyen :)Mi mást is várhatnánk.Meglepő fordulatok és helyenként hegyekben álló hullák.Persze csak egészséges mértékben.Utazhatunk galaxisokon át a szereplőkkel és elképzelhetjük, hogy mi lenne ha az adott technikával valójában rendelkezne az emberiség.Lényeg a lényeg nem bántam meg, hogy 2 órát a filmre szántam.Ajánlom mindenkinek aki a műfajt szereti.

 

Értékelésem: 10/8

Szerző: vitality  2011.01.29. 20:59 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekmaskepp.blog.hu/api/trackback/id/tr82623948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása