Zöld darázs ( The Green Hornet 2011)

Tartalom:

Reid (Seth Rogen) laza és nagydumájú milliomos, Kato (Jay Chou) eszes, csendes és hűséges, Reid apjának (Tom Wilkinson) titkára. A páros kihasználja a kínálkozó alkalmat, hogy végre valami hasznosat tegyen az életben: felveszik a harcot a bűn ellen. Reid Zöld darázsként, Kato pedig pótolhatatlan segédjeként száll szembe a bűnözőkkel.
A nem túl törvényes módszereket alkalmazó két harcművész és fegyverspecialista Reid titkárnőjének (Cameron Diaz) segítségével Los Angeles legnagyobb alvilági vezetőjének (Christoph Waltz) nyomába erednek. Azonban Chudnofsky-nak is van saját terve: méghozzá, hogy egyszer és mindenkorra levadássza a Zöld darázst.

 

A várva várt film.Bevételi toplistákat döntögetve játszák mindenhol.Miútán megnéztem eléggé vegyes érzelmekkel kelltem fel a gép mellől.A történet jó a szereplők már kevésbé.Maga a főszereplő(Seth Rogen) egyenesen irritált.Gondolom voltatok Ti is már úgy, hogy azon gonolkodtatok ha lehetne pofán vágnátok a manyust aki a filmben játszik .Na ebbe a fázisba értem a film közepe felé.Mikor leültem azt hittem hatalmas durranás lesz a film, mivel mindenhol magasztalták.Sajnos ismét csalódnom kellett a film trailerével kapcsolatban mivel minden akció benne vol amivel a film közben találkozhatunk.Nincs benne olyan momentum amire azt mondhatnám, hogy megmaradt bennem.Azt sem mondhatnám, hogy leülök és mégegyszer megnézem.Nálam eléggé közepesre sikerült az értékelése.Kifejezetten az egyszer nézhető filmek közé sorolnám.

Értékelésem: 10/5

 

Szerző: vitality  2011.01.29. 11:32 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekmaskepp.blog.hu/api/trackback/id/tr192622658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása