Tartalom:


Az Onion Amerika egyik élvonalbeli, 20 éves múltra visszatekintő hírportálja, szatírikus és cinikus hangvételével heti 3 millió látogatót ültet a számítógép elé. A film forgatókönyvét Robert Siegel és Todd Hanson írták, akik hosszú ideig szerkesztői voltak a médiának. A "The Untitled Onion Movie" most a szerkesztőségi élet vicces oldalát mutatja be nekünk.

 

Nos lássuk mit kaptam ettől a remekműnek nem nevezhető filmtől.Maga a film története már ha nevezhetjük annak lényegében egy stúdióban zajlik.Különféle mókásnak tartott hírfolyamot láthatunk.Öszintén szólva egyszer nevettem el magam a film alatt.Pedig elég jó a humorérzékem.Mesúgom ez a kómás műugrónál volt :)A többi vicces hír valahogy nem hatott meg.Persze ettől ez még másoknak bejöhet.Feltűnik benne Steven Segal.Persze a jól megszokott düblör  még mindig könnyedén észrevehető.Ez a színész olyan kövér már, hogy mozogni sem nagyon tud nemhogy ugrálgatni.A hírek skálája széles skálán mozog és közben van párszor, hogy filmkritikusok mondják el a véleméynüket a filmről.Persze vicces formában ami mégsem vicces.Ez is a megnéztem és köszönöm filmek közé tartozik.Akiknek nagyon érzékeny humoruk van azoknak tökéletes mert jókat nevethetnek.Nerkem nem jött be.

 

Értékelésem: 10/4

Szerző: vitality  2011.01.29. 20:53 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekmaskepp.blog.hu/api/trackback/id/tr302623931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása